Friday, June 25, 2010

my 100th follower! yeay!

www.tips-fb.com


hohoho. dah dapat dah orang nye. walaupun x seberapa award di atas tp tens lah sbb sudi jd my follower. ;)
award ni juga kpd bukan my 100th follower sbb sudi jugak follow my blog. hehe~
okey, follower yg ke 100 tu ialah~


tens again ye? silalah copy award ni and letak lah page anda ye cik fairuz. ;)
kpd follower yg nak award nih gak, amek je keyh? tak kesah pun. ;)

chowwwzzz!!! ;)

Meh Like sini! ;)

8 yang sayang iena.banana:

Iskandar Shah said...

jeles coz x dpt.. huhuhu..

iena.[banana] said...

awk, xpe lahh. tp klu awk nk amek, amek lahh award tu. utk follower sy yg lain jugak. =)

Wanzie said...

alamak saya terlepas ler.. heheh tak ada rezeki nak dapat

iena.[banana] said...

hehehe. takpe. next time ade lagi. =)

Zaini Punye Citer said...

award yg ke 110 xde ke?

iena.[banana] said...

hehehehe. tak terfikir pun nak buat yg ke 110. hehehe. =)

Fairuz said...

Terima kasih atas pemberian award ni.tapi ada sedikit pembetulan.Saya bukan encik tapi Cik.thank a lot.Kepada blogger yg lain silalah datang ke blog saya www.littlefairuz.blogspot.com.

iena.[banana] said...

oh yeker? sori sori. tak tgk profile awk.sori ye. nnt sy tukar. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...