Thursday, June 24, 2010

hotel 626. who's gonna play first?

www.tips-fb.com


"welcome to hotel 626."
"can you escape from this horror hotel?"
scaryy uh? hohoho~
actually ni salah satu game yg agak scary.
aku sndri pun tak men lagi game ni. game ni kwn aku yg introduce kan kat aku sbb dia tkot nk men sorg2.
ape cite? aku pun google lah psl game ni. mak datuk! game ni sgt scary.
okay, FYI, game ni di main online ye. tidak perlu di install dlm laptop.
dah kate online game, kena ade internet lah bru blh main tp game ni di buka pada pukul 6ptg smpai 6pagi esoknye. pfttt!
dah sah2 kena main pd malam hr. ade bran?
aku dpt tau lagi klu nk main game ni, kena ade webcam, mic, and register sblm nak main.
aku mls nk cite lebey2 sbb aku sdri tak main lagi.
for more information psl game ni, klik sini.
aku sediakan sikit snapshot game ni. jgn terkejut plak.
klu nak try main, klik Hotel626.







amacam? scary tak? klu tak cukup scary, try lah main ye?
selamat mencuba and gud luck! ;)

chowwzzz! ;)
Meh Like sini! ;)

4 yang sayang iena.banana:

tiqaa said...

tanak2! takot ;p

iena.[banana] said...

hehehehe. try lahh.
dah main ke? =)

Miss DiDi said...

game nie seriously seram okay!! dulu i penah main sb kawan gak yg introduce..lpas tu trus susah nk tido mlm especially lam gelap!! then mase g holiday n stay kat hotel~~kepale otak neh asek pk hantu jer.hakhak. try la. best tau! i kena register lain. da lupe password dulu :)

iena.[banana] said...

yeker? mmg seram ye? ishhh. bru igt nak mainn.
nk berani kan diri je. tp bile sume kate scary. adoii. mcm ni ehk?? hehehehe. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...