Saturday, June 26, 2010

1st tag. ;)

www.tips-fb.com

first time dpt tag dr mmber blogger. hehehe.
thanx kasih ye cik amy. ngee~


ni soalan and ini lah jawapan dr kuh. bluekk! ;)

Anda happy sekarang?
; happy sgt! ngee~

Kenapa anda happy?
; sbb result utk sem baru baru ni di luar jangkaan. syukur ke hadrat Ilahi. ;)

Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
; ape ek? klu family happy, member2 happy and org sekeliling aku happy, aku happy lah jawabnye. ;)

Pernahkah anda menerima tag?
; tak pernah. ni first time dpt tag. thanx tu cik amy, again. ;)

Nyatakan warna yang anda suka?
; of coz PINK! ;)

Beritahu 9 orang yang anda mahu tag?
; aiyark. tak pandai sgt lah nak tag tag orang ni. tp try je lah tag sape2 ye?
klu kurang dua org boleh tak? taktau lah nk tag sape lagi. ngee~

Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag?
; ada dikalangan mereka followers sy yg baru sy kenal and ade juga mmg teman sekampus sy and teman lame saye. ;)

Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
; happy, syukur alhamdulillah. ;)


Meh Like sini! ;)

2 yang sayang iena.banana:

missamy said...

c0ngratz ek dpt rsult best :)

iena.[banana] said...

hehehe. tens!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...