Monday, June 28, 2010

kenapa ada orang dengki dgn aku nih?

www.tips-fb.com
aku sangat tak paham. ada someone yang betul betul tak puas hati dgn aku dgn menganggu sambil maki maki.
apa salah aku ye? aku ada buat dosa besar kat dia ke eh?
klu ada, bak datang depan depan. jgn sorokkan identity anda.
nampak sangat anda tu pengecut. hahaha. kau takut pada seorang perempuan ke?
ish ish. kesian lah aku tgk kau. kalau syok kat aku cakap je lah.
takyah nak attrack aku atau buat publisiti murahan dengan cara macam tu.

lagi sekali aku nasihat kan kau wahai "him", tunjukkan diri anda.
jangan menyorok dgn attack aku di formspring dan blog ni.
ingat, ALLAH MAHA MELIHAT.
mungkin aku taktau sapa kau, tp ALLAH tau sapa kau.
dan DOA DOA ORG TERANIAYA DIMAKBULKAN ALLAH. ;)

tolong ye? aku tak takut selagi aku masih dalam keadaan di pihak benar.


chowwzz! ;)






Meh Like sini! ;)

21 yang sayang iena.banana:

Iskandar Shah said...

orng mcmtuh mmg penakot!
kutuk je brni.. tp x brani nk tonjolkan diri..

orng camtuh mmg x der maruah!
jgn dilayan orng mcm tuh..
saje nak cri publisiti murahan...

buyat(bebola tomato) said...

hahaha kot ak la kan,ak buat bodo je...
sebab orang tu takde depan mate pun

alinac lover said...

ah..xyah layan ina..mmg skit hati klo layan~

i pon kna lg truk..
org saja nk jatuhkan kite

ingore him oke~

iena.[banana] said...

iskandar, tens yeeee. awk bg sy smgt lahhh.
mmg down gile2 apebile di attack mcm tu rupe.
klu depan2 takpe, at least sy tau ape salah sy kat dia, sy boleh mntak maaf.
ni trus mnerus ggu sy. nape ntah. =(

fatinmmj said...

ish2..ada juga orang mcm tu dlm dunia blog, ni..teruk betul..iena banana, just take it cool, tke its as moral..sabar k=)

from :
fatinmmj

iena.[banana] said...

buyat: mmg lah takde dpn mate. tp tu lah yg plg tak ptut tuu. bahayaaa. hukhuk.

alinac: yeker??? tu lahhh. mmg dah buat bodoh dahhh. tp mkin lame makin dia ggu. dh kacau kat blog i plakkk. ape niii. =(

askem: mmg ade. ni sy bru je jumpe. hukhuk. tu lahhh. tens ye kawan2. =)

alinac lover said...

rileks ye dear :)

Allah nk uji kamu tu..kamu mampu kan?

iena.[banana] said...

heheheheh. tens ye alinac! =)

Sophia Rani said...

pengecut la org cm ni.. tak senang tgk org len senang..

iena.[banana] said...

sophia, mmg pun! tu lahhh. padahal sy mane ade buat ape2. klu ada pun, meh depan2 btau ape salah sy kat dia, betul tak?
sy bukan nye org yg susah nk mtak maaf. =)

Azwan Ismail said...

jgn layan tu jerr ubatnye...org mcm ni nak dapatkan perhatian je..suke die kalau kita melatah..

splosen dari saya :P

~cik tiram~ said...

teruknye org macam tuh...macam la dier bagus sgt.huhu...
sabo ye iena..:)

PUPUT said...

isk3...ni kes minat kat iena banana kot..dia saje wat camni sbb nak tarik perhatian kot..pape pon..relax je ek...^_^

iena.[banana] said...

izwan, heheheh. tens ye. tgh try ignore dia lah ni. =)

Nur Su'aidah said...

tak perlu layan orang macam tuh. jenis tak boleh tengok org senang.

iena.[banana] said...

cik tiram: heheheh. maceh ye. mmg teruk pun org ituuu. heheh. tens ye cik tiram. =)

puput: hahaha. yekot. hahah. tens ye puput! =)

suaidah: tu lahh. mmg tak layan dah pun. lantak je. heheh. tens ye. =)

zati said...

ishhhh...anon nie memang bangang ke pe, annoying ouhhh anon nie

cik helena said...

sabar yeh memang kite akan jumpe macam2 perangai

iena.[banana] said...

zati: kan?? ish ish. malas layan dah. hehehe. =)

cik helena: heyy. long time no see. hehehe. tu lahhh. sabo je lah ni. =)

Rowena Chasez said...

aiyoo.
hari 2 mmg ade tgk nie..
ingtkan kwn2 kau main2 je..
huhuuuu..
alaa..
xyah layan..
wat xtau je k..
aku prnah kene lbh trok dri nie..

.miss d'ieyna. said...

iena,rilek k.
org mcm tu mmg suka condemn.
x yah nak layan sgt.
i pun penah je kena dgn stalker terhebat mcm tu.
abaikan je.diorg saja nak wat u sakit jiwa.
u buat bodoh je k.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...