Wednesday, June 23, 2010

contest Mata Menawan. ;)

www.tips-fb.com


ni first time join contest between bloggers ni.
maybe baru nak mncuba mcm mane rase nya join contest.
btw, contest ni tuan punye blog iaitu cik nur fatin fatihah.
aku agak terkejut sbb dia ni pun ex SJS 2. tp tak sure batch mane. rasenye junior.
gambar yg ku nak letak di atas tu haaaa.


sememangnya gambar ku di atas tu tak secantik pembuat contest ni. ;)
tapi kira menawan lah gak mata aku tu dr tak menawan langsung. haha.
nak tagged sape ye? tak rmai kwn aku yg kaki blogger mcm aku. ngee~
tp aku tetap tagged gak tak kira gurl or boy.


ni je lah mampu aku tag. hehehe. sorry lah tak ramai. sbb ni je lah yg aku rase slalu update blog.
hehehe.

chowww. ;)


Meh Like sini! ;)

4 yang sayang iena.banana:

Adam Haiqal said...

i loike!!
tapi mata i x cantik
ahahah

iena.[banana] said...

hahaha.
xpe lah.
klu join pun tak rugi.
=)

alinac lover said...

waa..nk join jgk~

iena.[banana] said...

hahaha. join lahhh. klik link kat atas tu.
link pembuat contest. hehe. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...