Thursday, June 24, 2010

facebook profile badge rosak?

www.tips-fb.com
memang geram bile dah buat profile badge cantek2, tp bile letak kat blog kite, tak kuar pun gmbr dia.
adoyai. penat lah byk kali dok refresh je. smpai nk rosak mouse ni ha.
hahaha. tp akhirnya aku jmpe jln penyelesaiannya.
thanx tu abg zulhilmi rosnin sbb share kan tips mcm mane nk buat blik badge tu kuar kt blog kite.
finally, aku dh berjaya kluar kan badge ni drpd tersorok. heee~
tak caye? click sini.
klu korg nk tahu cmne carenye, boleh lah klik nama pemilik blog yg berkaler biru turquoise tu. ngee~

chowwzzz! ;)


Meh Like sini! ;)

2 yang sayang iena.banana:

Amirrah Zawani said...

thanx 4 da info..
i da wat tp x jadi La..

iena.[banana] said...

welcome. =)
lah yeker?
i buat jadi je.
cbe try lagi skali. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...