Friday, June 25, 2010

contest Gadis Paling Comel. ;)

www.tips-fb.com






aku nak join contest lagi. mcm
sonok je. skadar suke2. hehehhe.
tukang buat contest ni seorg gadis yg comel and cun iaitu cik nurainhasan. ;)
nak join ni bukan senang sbnrnya. perlu teliti dgn request dr pmbuat contest.
klu salah, mmg penyertaan kite di reject kaw kaw lah kan? hehehe~

cik nurainhasan ni pulak ada tujukan soalan sekali utk peserta:
"apakah benda comel/cute yg anda suka?"
wahai cik nurainhasan, jawapan saya ialah benda comel yg paling sy suka ialah ape ape benda atau brg mcm brg perhiasan, keychain dan sbgnya yg berwarna "pink"!
haaaa. sy mmg hantu "pink" tau cik nurainhasan. hehehe~

gmbr di bawah ni gambar yg saya rase dh plg comel lah. hehe~
harap2 di terima dgn hati yg terbuka ye cik nurainhasan. ;)

dgn ini sy nak tag seorg mmber yg maybe brminat dgn contest ni.

cik tyqaa! ;)

okey, chowzzzz! ;)


Meh Like sini! ;)

5 yang sayang iena.banana:

alinac lover said...

woo..mcm besh je..tingin lak..hehe

Liyanaa. said...

gd luckk <3 Hihih

iena.[banana] said...

alinac: try je lahh. x rugi pun join contest ni. =)

yana: maceh2! join lah. =)

Nurain Hasan said...

heee.tq sbb join taw
;)

iena.[banana] said...

welcome nurain. saje je suke2 join.
klu mnang, lg lah suke. hehehe. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...