Sunday, June 27, 2010

Justin Bieber vs Micheal Jackson

www.tips-fb.com

ape motif tajuk di atas? hakhak. sbnrnya aku minat dua org yg sgt berbakat ni.
ape nye istimewa nye Justin Bieber dan Micheal Jackson?
dorang sgt berbeza okey. legasi Micheal Jackson tak perlu di pertikaikan lagi lah kan. hehe.
Justin Bieber? ape istimewa nye budak 16 tahun di mata aku nih sebenarnya?
hahaha. sudah tentu dgn wajah comel nya. sape yg tgk mmg cair lah of coz gurl lah yg cair. tak mungkin lelaki. haha. ;p

Micheal Jackson pula dgn style tersendiri nya, lagu ciptaan sendiri, suara sendiri, semua dia punye lah. and dia tak tiru sape sape pun. banyak dah aku tgk dia dr youtube. mmg dia sorang je dgn gaya dia sendiri.
eh, ape aku merepek ni? korang phm kan maksud aku? hahaha.

Justin Bieber ni budak yg sgt berbakat jugak.
sudah tentu suaranya yg lain dr yg lain. bak kate orang sore budak tak matang lagi. 
then, pndai main byk instrument mcm gitar kapak tu, drum and keyboard. pergh! mantaplah budak ni! ;)
lagi satu, dia pun sgt mengagumi Micheal Jackson and pandai buat moonwalk doh! hahaha.
klu korg pasan dlm music video dia byk buat style2 Micheal Jackson. bile dia buat, teringat kat Micheal Jackson. hukhuk. ;(

meh tgk Justin Bieber moonwalk! ;)



okey tak kekasih hati aku moonwalk? sudah semestinya tak sehebat papaku Micheal Jackson! huhu. ;)

Meh Like sini! ;)

6 yang sayang iena.banana:

fatinmasturahMJ said...

ohh justin biber,smmgnya anda sgt2,,digilaaiii....heheh..even kak ku yg dh berumur 33 thun still maintain...dgn si bdk cute ni..ohh..pnangan magic..heeheh=P

Rowena Chasez said...

minatnyer dia kat justin bieber..
wena kurang minat laa dear..
tpi MJ wena mmg suka..
(:

iena.[banana] said...

askem, yeker??? bagus kannn?? rmai suke dia tp rmai jugak benci kat dia. ntah nape ntah. bkn stakat muke je kiut. tp sore sedap ape. kan? =)

iena.[banana] said...

rowena, hehehe. mmg lahhh. JB ni baru lagi kannn??? MJ mmg fav sy dr kecik. dah mcm papa dahhh. hahahaha. =D

Gurlinrainbow said...

eheh . yess . ske sgt kt JB neh ! cumey gler . cair ouh . grrrr =_=

iena.[banana] said...

hehehehehe. yup2. of cozzz! cair kan??
wlaupun dia msih budak. hekhek. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...