Wednesday, November 3, 2010

ronggeng tiga minggu.

www.tips-fb.com
hello visitors! finally habis jugak final exam. pening jugak lah sbb sem kali ni semua paper susah susah belaka. nak buat macam mane kan? dah kata belajar. mesti lah susah dulu baru senang kemudian kan? ape ape pun iena happy je sepanjang final exam. tiada unsur 'touching' dalam hati.

dah ramai member bagi nasihat kat iena. biar kan orang pulaukan kita, satu hari dia pulak di pulaukan orang. opps! am i too direct? hahaha. speaking kunun* bukan nya bagus sangat pun iena ni nak speaking london. hahaha.

okay now time to ronggeng. sebab lepas final exam confirm lah dapat cuti kan? hahaha. so memang everyday lah iena berblogging. hehe. mari ronggeng rakan rakan bloggers kuh! ;)

SELAMAT RONGGENG! ;p


Meh Like sini! ;)

5 yang sayang iena.banana:

ciEk NiENa said...

wah sonok nya awk da abes final exam.. huhu.. sya minggu depan baru nak stat.. adehh.. huhu

~cik tiram~ said...

haa da abes final?? cepat nyee...wuuu...

cEro said...

hukum alam, what goes around comes around..
slmat beronggeng!

iena.[banana] said...

cik niena: hehehehe. good luck to youu! ;)

iena.[banana] said...

cero: betul and thanxxx! you too! ;)

cik tiram: hehehehe. kite rase terseksa time final exam week. argh! hehehhe. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...