Wednesday, November 10, 2010

layout Baru. okay ke?

www.tips-fb.com
iena ni mmg cepat bohsan. so selalu je ada keinginan nak tukar layout baru. padahal tak pandai pun. hehehe. tapi iena nak berterima kasih lah banyak banyak kat member member blog yang banyak buat tutorial pasal blog blog ni. 


sumpah iena mana cerdik macam dorang nak tukar tukar layout, tambah widget tu, widget ni. apa yang iena tau, buat tutorial, tengok kalau jadi, iena simpan, kalau tak jadi, kecundang gak. hehehe.

ni dia member blogger yang bertanggungjawab share tutorial kat iena:

dylli 
 mommy pinky 
 whitey mommy 
hana 
wanhazel 
myra 

thanks banyak banyak ye? komen lah kalau layout baru iena ni over atau tak. takpun bagi suggestion or criticism. i'm okay with it. ;)

thanks. ;)
Meh Like sini! ;)

7 yang sayang iena.banana:

Mommy Pinky said...

tenkiu dear, ekeke..make over blog itu perlu..wink wink ;)

liyana aziz said...

rajin tuko layout.. suka warnanya yang agak tenang dan sweet.. heheheh.. yana pun suka tuko2 layout.. =)

Wan_hazel said...

ade gak name wan dlm nie erk..ehhehe..ok je layout nie..tp semua org nk layout die lain dr yg len...betul tak??hehehe

faizs said...

ehe.. nice.. kene la dgn jiwa gegel iena~
nak tukar theme gak la.. tp xde idea.. =b

iena.[banana] said...

mommy pinky: welcome! hehehe. iena appreciate sgt. hehehe. ;)

liyana: hehehe. rajin time boring lah baru iena leh tukar. hehehe.

iena.[banana] said...

wan: hehehehe. ade mesti lah ade. kite dh lame jd member blogger. so ape yg tuto yg wan provide, sume iena manfaat kan. tens ye? ;)

iena.[banana] said...

faizs: hehehe. nape jiwa gegel? hehehehe. tukar lah. klu nak idea leh je search layout dulu yg mane okey dgn jiwa faisz. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...