Tuesday, November 9, 2010

AJL 25 Separuh Akhir Pertama.

www.tips-fb.com
memang iena dah agak mmg Yuna akan tercalon punya. haiyaa. boring seh. huhuhu. peminat Yuna jangan marah eh? iena bukan kutuk tapi just macam tak fair je. Yuna memang best. tapi entah lah. hehehe.


tapi best lah kak Adibah Noor kita tercalon kali ni. hehehe. happy happy. ;)

yang masuk Top 6 time AJL 25 nanti ialah:

1) Shahir - Kebahagiaan Dalam Perpisahan

2) Yuna - Cinta Sempurna

3) Adibah Noor - Sejujur Hatimu

4) Hujan - Mencari Konklusi

5) Faizal Tahir - Hanyut

6) Hafiz - Noktah Cinta

dengar dengar kan, kumpulan Hujan ni membawa unsur ILUMINATI. betul ke? tapi tengok dgn lambang diaorang dgn symbol time diaorang tengah perform macam ada iras iras ILUMINATI je. hurm. wallahualam. tak pandai iena nak agak.

kalau betul lah, hishh. taktau ape nak cakap. Nauzubillah je lah. kalau kebetulan semata-mata, bagus lah.

okey. enjoy. ;)





Meh Like sini! ;)

6 yang sayang iena.banana:

sop said...

tgk juga tadi... :)
final sumer best nanti

rinaDOrina said...

Alamak..macam mana boleh terlepas plak tgk...hurm...ty for the info.

aduh..aduh...macam mana ni... Shahir dan FT masuk. hurmm.... aku benci bila harus memilih..:D

iena.[banana] said...

sop: hehehehe. tu lahh. hope so lah. ;)

rina: lah terlepas ke? takpe nanti tgk lah 2nd half nye. hehhee. welcome. skadar bkongsi info. ;)

~cik tiram~ said...

yuna! yuna! ngeee,,

iena.[banana] said...

cik tiram: suke yuna ehk? heheheh. sorry. ;p

+dieabella+ said...

luv u FT!!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...