Thursday, November 11, 2010

chinta chandurry.

www.tips-fb.com
okey hari ni iena takde niat pun nak post sekali dua. tapi di sebabkan ada benda yg iena patut post, iena post lah ehk? harap sudi lah ringan ringan kan mata utk bace post iena ni. hehehe.


kenal Chinta Chandurry? kalau tak kenal takpe. dia ni bukan lah sape sape tapi hanya lah nama watak Fasha Sanda dlm Drama Chinta di slot Akasia Tv3. hehe. 

iena memang minat cerita ni. memang ikut dari awal. tapi akhir akhir bulan epas selalu je tertinggal. sebab busy nak final exam. mane ade mase nak ke depan tengok tv. memang terperuk lah dalam bilik study. hahaha.

sape sape yang ikuti drama ni, korang rase paham tak dgn ending tadi? mula mula iena tak paham, dah lame lame tu baru lah iena paham. so sape yang tak paham?

ape yang korang tak paham? meh lah kongsi. hehehe. ;)


Meh Like sini! ;)

8 yang sayang iena.banana:

Fathiah Farid said...

hee..cte ni best..walaupun xtgk tp kwn slu rajinkn diri tlg cte..heheh

liyana aziz said...

faham!! hehehehe.. sedih la ending cte dia..

wawa azam said...

hehe..tbe2 lak nak komen cni..ending smlm tuh..huaaa..sedih..saadah dh pregnen..tp perkahwinan rasul ngn chinta diteruskan sbb saadah nak chinta bhgia di saat2 akhir..time akd nikah,nak sarung cincin chinta mati..tp sempat ler sarung cincin n rasul kiz dahi dye..last2 tunjuk de dak girl kat kubur chinta n doakan kesejhteraan chinta..dye tu ank chinta yg name chinta..lakonan erni tentang bulan.. :)

iena.[banana] said...

fathiah: hehehehe. mmg best. slalu je ikut. ;)

yana: heheheh. mmg sedeh. ;(

iena.[banana] said...

wawa: hehehehehe. tau tau. cume mule2 je tak phm. hihihih. ;p

Amri Abd Rani said...

Chinta Chandurry...?
meh tngok cinta Pakwi...huhu

Gayahspears said...

ceta ni best ka???
gayah jarang tgk tb..huhu

alinac lover said...

yong xtgk pon T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...