Wednesday, November 17, 2010

Justin Bieber pemimpin Illuminati?

www.tips-fb.com
sumpah sedih bila terbace belog fie's journey. sebab tuan punya blog dah rungkai kan maksud lagu hangat 'baby' saya iaitu "Baby". geli ehk bile saya gelar justin bieber 'baby'? ahaks! jgn lah geli kawan kawan. ;D

iena tak dapat nak terangkan lebih lanjut kat sini sebab iena sendri macam takot nak suke justin bieber ni. haish. budak kecik oh budak kecik, kau pun same ye? 

menyesal sungguh iena suka si bieber ni. bukan ape. selain wajah nya ala kiut kiut gitu, suara dia pun no bad kan? hehehe. tapi nak buat macam mane kan? seb baik iena tau, kalau iena taktau langsung? kang parah tu. hehehe.

tapi bila dapat tau, dia pun dalam kategori ahli Illuminati, terus iena buang gambar dia dari belog iena and lagu dia sekali. korang mesti tak perasan kan? hehehe.

kali ni iena letak lagu Beyonce. ermm, Beyonce ni pun ahli Illuminati juga ke?

let me know okey? enjoy! ;)
Meh Like sini! ;)

4 yang sayang iena.banana:

~fais~ said...

folo kmu

~fais~ said...

folow kamu hik hik hik..

apik pehe said...

isk3...upenyer..haishh..nasib bek apik bukan peminat justin bibir..

hana AR said...

yeke? aunty takde la minat tp kat ruma ni hari2 anak2 pasang lagu justin bieber. comel la sedap la cute laa kata diaorang haihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...