Tuesday, September 7, 2010

kehilangan Sosilawati.

www.tips-fb.com

agak terkejut jugak bila dengar berita kehilangan jutawan produk kecantikan Nouvelles Visage ni. hurm ke mana agak nya ibu kepada 6 orang anak ni pergi ye? atau pun telah jadi mangsa jenayah.
fuh. mintak di jauhkan. iena kalau boleh takmau lagi dengar bunuh bunuh ni. hish. agaknya manusia skrg ramai yg sakit. ish ish.

tengah dok selak selak akhbar Kosmo! tghari tadi, agak banyak lah column pasal Datuk ni. saya pun tak ingat bile mase beliau dapat Datuk. hewhewhew.
column yang buat iena tertarik untuk bace lebih lama (actually, kalau berita mcm ni, tak amek kesah pun. hehehe.) ialah 'Teori Kehilangan Sosilawati'.

iena tak sure lah pulak siapa yg buat teori ni. adekah wartawan Kosmo!, atau pun pihak polis. iena nak share sikit apa teori yang telah dibuat. kalau dah tau, iena nak share jugak! hehehe.MySpace

Teori 1 : Masalah perniagaan.
Teori 2 : Masalah peribadi.
Teori 3 : Mangsa penculikan.
Teori 4 : Mangsa jenayah.
Teori 5 : Terlibat kemalangan.



pendapat iena, teori 5 tu maybe kurang logik. sebab ape kalau mereka dikatakan terlibat kemalangan, kenapa kereta mereka berada di Subang Jaya? elok je keadaan kereta mereka. cume keadaan atau cara kereta itu di parking seperti parking dlm keadaan tergesa gesa.

Wallahuallam. iena hanya baca dan lihat ape yg tertera di akhbar. huhuhu. nak tahu lebih lanjut leh klik sini atau bace Kosmo! hari ni. ;)

so, same same lah kita berdoa agar mereka dalam keadaan yang selamat dan tiada unsur unsur jenayah. amin. ;)


Meh Like sini! ;)

4 yang sayang iena.banana:

iena.[banana] said...

test. ;0

Kyuubi_85 said...

masalah org kita tak tau...

Sophia Rani said...

dah la nak raya ni... boleh hilang pulak.. kesian anak2 dia..

iena.[banana] said...

kyuubi: yup. betul tu. ;)

sophia: tu lah psl. sian kan? ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...