Sunday, March 20, 2011

FINAL EXAM + INTERNSHIP.

www.tips-fb.com
hye darlings! argh! iena tau dah lama gila iena tak hapdet belog kan? hehehe. bukan apa, busy lah dengan project paper, sekarang final exam! whoa!

okay, nak bagitau neh bila dah final semester memang rasa malas gile lah nak study final exam untuk kali terakhir! seriously, dah tak sabar rase nya nak lari dari buku buku, study and exams! whoa! sangat sangat penat! dari darjah 1 sampai lah tahun keempat kat UNITEN, fuhh rase macam wyy bersabar gile menhambakan diri dengan knowledge. hehehe. i mean knowledge dengan berguru lah. hahaha.

sekarang iena baru je selesai study 1 daripada 5 suject untuk final. huhuhu. seriously, again, malas gile nak study! hehehe. ;p

btw, iena rasa bersyukur sangat sangat, selama ni iena usaha mencari tempat praktikal tanpa bantuan sesiapa pun kecuali lah mama iena tolong dapat tempat kat TNB kan and of course iena memang akan dapat TNB sbb TNB takkan reject application student untuk praktikal tempat dia. bersyukur sebab last minit, iena diterima membuat praktikal kat PETRONAS. alhamdulillah. susah woo nak dapat tempat kat PETRONAS. rezeki iena and doa parents iena. :)

insyaallah iena akan hapdet lagi. thanks lah siapa yang setia gila singgah blog iena and bace entry. hehehe.

enjoy! :)


Meh Like sini! ;)

2 yang sayang iena.banana:

-aqmalazmi- said...

good luck yeah

♕ qeen ♛ said...

gud luck sis! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...