Tuesday, February 1, 2011

khurafat (2011)

www.tips-fb.com
korang dah tengok cerita ni? for sure dah kan? okey tak? seram gile tak? boleh lawan seram cerita hantu Indon tak? fuhh. seriously nak google poster Khurafat ni pun iena dah tutup mata dulu. hahaha.


okey cerita ni lebih kurang 70% iena tutup mata okay? dah lah dua kali tengok. sekali dengan kawan kawan kat TGV Seremban 2, lagi sekali semalam dgn mama and my brother kat GSC Mid Valley. hehehe. okey rase nak tido je tau tak nokk! urgh! menggerunkan lah hantu buatan anak D.Y Haslam neyh! hahaha.

seriously semua manusia manusia dalam panggung semalam menjerit je. wahh. filem ni boleh masuk dalam carta Filem kat Hollywood lah. hahaha. apa kat Syamsul? cube try bawak filem ni ke Hollywood. comfirm mat saleh mat saleh kat sana kaget dengan hantu buatan kita. hahaha.

btw, korang plak macam mane? meh lah kongsi. sharing is caring kan? ;)
 
Meh Like sini! ;)

2 yang sayang iena.banana:

fiq. said...

eh, tgk khurafat kat ner?
youtube tak de ker?

cik nienaz said...

fiq: tgk kat wayang lah. skrg still on kan? pergi lah tgk! best gile kott! kompom spnjang cite awk tutup mate. hehehe. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...