Wednesday, July 21, 2010

silent.

www.tips-fb.com

silent? hohoho. susah jugak nak silent ni kan? nak jugak pot pet mcm bertih jagung.
eh? biarlah kan? blog kite. klu taknak baca takpe. ade iena kesah? *mood sopan
hahaha. actually iena just nak layan emosi sat. biase lah baru pas baik demam.
syukur alhamdulillah. sakit ni sbb Allah nak cuci dosa kita dari terus jadi banyak. ye tak? ;)

dalam erti kata yg sgt sgt lah sopan, just nak btau kawan kawan kalau nak 'pot pet' di belakang iena, teruskanlah.
iena tak kesah pun. klu iena kesah dah lame dah tacing. skrg takmo lah tacing tacing. kang tak pasal pasal kena perli 'again'.
hakhak. siapa hirup kuah kari, dia terasa pedas nya. amboi iena. laaa ni dah pandai nak memerli org.
haha. mmg lah. learn from experience maaa. bak kate mama biarkan semua itu berlalu dgn tenang. takyah nak kecoh kecoh. biar je Allah tentukan segalanya. betul cakap mama saya! muahx! ;)

sekarang ni iena mahu se'silent' yang boleh. sbb kite skrg smakin mbesar bukan lagi budak budak. ceh! nak belajar jadi adult konon iena ni. haha. so kalau ada ape ape tak puas hati ke atau ada musykil di hati utk tanye iena sesuatu, jgn segan silu bertanya ye? tapi yang berasas je lah ye? sbb iena ni bukan kaunter pertanyaan. hehe.
kalau taknak tanye, takyah tanye orang lain atau 'pot pet' blkg iena. walaupun iena takkan tahu, tapi Allah tahu kan? *sebut hukum hakam sikit. mmg iena bkn sapa sapa nak sbut hukum hakam tp tak salah kalau ina nak sebut. ;)
okay, lastly kalau rasa ada salah kat iena ke means ada rase rase ter 'pot pet' blkang iena, tak kesah lah dr segi percakapan atau penulisan kat facebook ke atau kt mana mana je, suke hati lah. 
lambat laun iena akan tahu juga. Gotcha! ;)

and sapa rase dia two faces depan iena, takyah lah. tunjuk lah face yang original tau. bukan yang ada botox.
eh? takde kena mngena okey. haha. *dah start merapu dahhh

chowwzz.

p/s: saya tau saya byk kekurangan. kalau tak suka, maknenya anda pun ada kekurangan juga. ;)


Meh Like sini! ;)

3 yang sayang iena.banana:

AkuChumel said...

sukeee...haha yup2..bia je apa kata org.
we cant control the evil tongue.
haha...mereka jles anda blogger terhebat.naseb kita sama tau :(
iqa paham....buat bodo je dgn org gila ye sygs

cik Nemo said...

keciknye tulisan..jegil2 mata nak membaca...:)

Liyana said...

^^... kena bermatang2 la kita skrg kan..
bkan lgi kecik cam dlu.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...